Camping

restmeiromte

Rêst Mei Romte is een rustige camping aan
een klein landweggetje en is het gehele jaar
geopend. Voor zowel tour- en stacaravans.
Zeer goede voorzieningen zoals verwarmde
toiletten en douches.

Mini Camping REST MEI ROMTE is gelegen aan een klein rustig landweggetje tussen Drachten en Surhuisterveen.

 

U bent welkom op onze gezellige familiecamping waar een rustige sfeer heerst op de 2 velden welke met bomen en struiken omringd zijn. Steeds meer mensen willen weg van de dagelijkse beslommeringen en zoeken de rust en charmes van een minicamping in Fryslân. Naast de parkeerplaats is een kinderboerderij waarvan u de dieren mag voederen. Voor de wat aktievere kampeerder is er op plm. 4 km het natuurgebied “De Leyen” en op 8 km de Beetsterzwaagster bossen. Een subtropisch zwembad is in Drachten op 7 km vanaf de camping.

 

Er zijn naast wandel- en fietsroute’s ook paden voldoende om te kunnen paardrijden. Voor een geschikt viswater hoeft u niet zover te fietsen, want in Fryslân is immers voldoende viswater. Ook voor de cultuurliefhebbers is er in Surhuisterveen de museumboerderij ‘Ot en Sien’.

 

In Harkema (5 km) kunt u een zeer oude spitkeet (plaggenhut) bekijken bij de arme Friese heide en in Drachten staat het Smallingerland museum (zeker een bezoek waard). Voor een dagje winkelen kunt u naar Surhuisterveen of Drachten.

 

In Tijnje (10 km) staat kaasboerderij De Deelen voor een lekker stukje kaas en in Veenklooster staat het Fogelsangh State museum. Verder is er in Fryslân de Alde Fryske tsjerke- en terpen route.

camping_restmeiromte

Voor de stacaravans is er aardgas aangelegd,
dus geen gesleep meer met gasflessen.
Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak.

 

Wij wensen u een prettig verblijf toe!

famvanderschaaf
footer